FC Vaslui a fost învinsă de Fenerbahce, scor 1-4, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

Formaţia FC Vaslui a fost învinsă, miercuri seară, la Piatra Neamţ, cu scorul de 4-1 (1-1), de echipa turcă Fenebahce, în manşa secundă a turului trei preliminar al Ligii Campionilor, şi a ratat calificarea în play-off-ul competiţiei.

989 afișări
Imaginea articolului FC Vaslui a fost învinsă de Fenerbahce, scor 1-4, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor

FC Vaslui a fost învinsă de Fenerbahce, scor 1-4, şi a ratat calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Golurile învingătorior au fost marcate de Caner Erkin '12, Kuyt '71, '76 şi Sow '90+2. Pentru FC Vaslui a înscris Marius Niculae, în minutul 15.

0-1: Caner deschide scorul cu o lovitură de cap din şase metri, după o centrare a lui Gokhan Gonul;

1-1: Marius Niculae egalează după o centrare a lui Sânmărtean, cu un şut la colţul lung din aproximativ şase metri;

1-2: Kuyt trimite mingea în poarta gazdelor, cu un şut din 13 metri, după o centrare de pe dreapta a lui Gokhan Gonul;

1-3: Acelaşi Kuyt trimite mingea în plasă din aproximativ patru metri, după o pasă de pe stânga de la Alex;

1-4: Sow stabileşte scorul final cu un şut de la 16 metri.

În minutul 52, centralul Sergei Karasev a acordat penalti pentru FC Vaslui la un henţ în careu al oaspeţilor, dar lovitura de la 11 metri, executată de N'Doye, a fost apărată de Volkan.

FC Vaslui: Coman - Milanov, Varela, Charalambous, Sălăgeanu - Caue (Sburlea '73, N'Doye (R. Costin '79) - Antal (Zsiga '83), N. Stanciu, Sânmărtean - M. Niculae. Antrenor: Marius Şumudică.

Fenerbahce: Volkan Demirel - Gokhan Gonul, Bekir Irtegun, Egemen Korkmaz, Hasan Ali Kaldîrîm - Mehmet Topuz, Cristian, Selcuk Şahin, Caner Erkin (Stoch '61) - Alex (Mehmet Topal '82), Kuyt (Sow '86). Antrenor: Aykut Kocaman.

Cartonaşe galbene: N'Doye '40, Milanov '75 / Caner Erkin '42, H.A. Kaldîrîm, Stoch '73

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Rusia, formată din Sergei Karasev (central), Tikhon Kalugin, Dmitri Mosyakin (asistenţi) şi Vitali Meshkov (rezervă).

La partida de la Piatra Neamţ au asistat şi preşedintele clubului Fenerbahce, Aziz Yildirim, şi alţi câţiva oficiali de la Istanbul. În tribună s-a aflat şi preşedintele LPF, Dumitru Dragomir.

În tur, săptămâna trecută, cele două echipe au terminat la egalitate, scor 1-1.

În minutul 35, suporterii echipei Fenerbahce au aprins torţe şi le-au aruncat în spatele porţii apărate de Volkan. Forţele de ordine au intervenit şi i-au calmat rapid pe fani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici