Federaţiile din Scoţia, Polonia, Lituania şi Anglia, sancţionate după meciurile din preliminarii

Corpul de Control, Etică şi Disciplină al UEFA a decis sancţiuni în cazul federaţiilor din Scoţia, Polonia, Lituania şi Anglia, ca urmare a neregulilor constatate la meciurile disputate în 8 octombrie şi 12 octombrie, în preliminariile Campionatului European din 2016, informează uefa.org.

168 afișări
Imaginea articolului Federaţiile din Scoţia, Polonia, Lituania şi Anglia, sancţionate după meciurile din preliminarii

Federaţiile din Scoţia, Polonia, Lituania şi Anglia, sancţionate după meciurile din preliminarii

După partida Scoţia - Polonia, scor 2-2, disputată în 8 octombrie, în grupa D preliminară a Euro-2016, scoţienii au fost amendaţi cu 20.000 de euro pentru lacune în organizare, pătrunderea pe teren a suporterilor şi blocarea scărilor. Federaţia poloneză a fost amendată cu 40.000 de euro pentru aprinderea şi aruncarea de torţe şi a altor obiecte, precum şi pentru incidentele din public.

Pentru neregulile de la meciul Lituania - Anglia, scor 0-3, jucat la 12 octombrie, în grupa E de calificare la Euro-2016, federaţia gazdă a primit o amendă de 30.000 de euro. Forul a făcut obiectul unei proceduri disciplinare pentru incidente în public, sistemul legat de bilete şi blocarea scărilor. Federaţia engleză a fost amendată cu 15.000 de euro pentru incidente în public.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici