Fernando Alonso nu participă la calificările pentru GP-ul Principatului Monaco

Pilotul spaniol al echipei Ferrari, Fernando Alonso, nu participă la calificările pentru Marele Premiu al Principalului Monaco, monopostul său fiind avariat în urma unui accident suferit, sâmbătă, la a treia sesiune de antrenamente libere de la Monte Carlo.

22 afișări
Imaginea articolului Fernando Alonso nu participă la calificările pentru GP-ul Principatului Monaco

Fernando Alonso nu participă la calificările pentru GP-ul Principatului Monaco (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Alonso, care a dominat primele două sesiuni de antrenamente, a pierdut controlul monopostului, sâmbătă dimineaţă, în urma accidentului fiind avariat mai ales şasiul maşinii. Mecanicii nu au avut timp să facă reparaţiile necesare în cele două ore care mai erau până la startul calificărilor, astfel că spaniolul nu a putut lua startul în calificări.

Potrivit formula1.com, Alonso va porni în cursa de duminică de la linia boxelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici