FIFA: Arabia Saudită va găzdui Cupa Mondială din 2034

Federaţia de fotbal din Arabia Saudită a fost singura asociaţie care a prezentat o ofertă concretă în privinţa găzduirii ediţiei din 2034 a Cupei Mondiale, înainte de închiderea termenului limită.

873 afișări
Imaginea articolului FIFA: Arabia Saudită va găzdui Cupa Mondială din 2034

Sursa foto: Hepta

Organismul global de conducere al fotbalului, FIFA a invitat federaţiile din Asia şi Oceania să participe la licitaţia pentru organizarea Cupei Mondiale din 2034. Însă, doar Arabia Saudită s-a arătat cu adevărat interesată de organizarea unui eveniment de o asemenea amploare.

Australia s-a retras din cursa pentru găzduirea turneului, asfel că Arabia Saudită rămâne singurul candidat.

Preşedintele federaţiei saudite de fotbal, Yasser Al Misehal, a declarat că ţara sa este pe deplin angajată să îndeplinească toate cerinţele FIFA pentru a putea organiza Cupa Mondială.

„Facem tot posibilul pentru a realiza visul bărbaţilor şi femeilor saudite de a vedea pentru prima dată Cupa Mondială din Regat”, a declarat Al Misehal.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici