Fiorentina îşi ia la revedere de la Mutu: Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii...

Site-ul fiorentina.it şi-a luat la revedere de la atacantul Adrian Mutu, transferat la Cesena, mulţumindu-i românului şi subliniind că acesta i-a făcut de multe ori fericiţi pe fanii Fiorentinei, dincolo de problemele extrafotbalistice pe care le-a avut.

480 afișări
Imaginea articolului Fiorentina îşi ia la revedere de la Mutu: Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii...

Fiorentina îşi ia la revedere de la Mutu: Cu bine Adrian! Mulţumim pentru multele emoţii... (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fiorentina.it le-a oferit fanilor prilejul să îşi exprime părerea despre Mutu, iar aceştia l-au lăudat pe român, amintind de momentele frumoase pe care le-au trăit datorită lui.

"Mutu era singurul jucător de deosebită clasă pe care îl aveam. Unicul despre care se putea spune: «valorează singur preţul biletului»", a notat unul din suporteri, în timp ce altul a scris: "Adevăraţii suporteri nu te vor uita niciodată".

"Îmi vei lipsi, Fenomeno... îmi va lipsi magia ta de pe teren şi chiar şi din afara terenului", a menţionat un fan.

Potrivit fiorentina.it, clubul din Florenţa l-a cedat pe Mutu la Cesena gratis, iar violanews.com scrie că atacantul român ar fi dorit un contract pe trei ani.

Clubul Cesena a anunţat, joi, pe site-ul oficial, că a reuşit să îl achiziţioneze pe atacantul Fiorentinei, Adrian Mutu, 32 de ani, care a semnat un contract pe doi ani, cu opţiune de prelungire pentru încă un sezon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici