Fostul fotbalist Gică Şerbănoiu a murit la 63 de ani

Fostul fotbalist al echipei FC Braşov, Gică Şerbănoiu, a murit după o grea suferinţă la vârsta de 63 de ani, informează site-ul oficial al grupării ardelene.

6203 afișări
Imaginea articolului Fostul fotbalist Gică Şerbănoiu a murit la 63 de ani

Fostul fotbalist Gică Şerbănoiu a murit la 63 de ani (Imagine: Shutterstock)

"Conducerea clubului FC Braşov, staful tehnic şi componenţii echipei adresează sincere condoleanţe familiei îndurerate a marelui «stegar» care a fost Gică Şerbănoiu. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l primească în echipa celorlalţi «stegari» plecaţi dintre noi", se menţionează pe site-ul citat.

Gică Şerbănoiu a debutat în tricoul formaţiei braşovene la 5 aprilie 1970, într-un un meci cu Dinamo, la Bucureşti. A evoluat de 92 de ori pentru FC Braşov şi a marcat 11 goluri. La 2 octormbrie 1974 a fost cel care alături de Petre Cadar a adus victoria pentru Steagul Roşu Braşov în meciul din Cupa UEFA cu Beşiktaş Istanbul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici