Fostul jucător al Stelei Vasile Zavoda a decedat

Fostul fundaş al echipei Steaua şi al echipei naţionale, Vasile Zavoda, a decedat, luni, la vârsta de 84 de ani, informează site-ul oficial al Federaţiei Române de Fotbal.

120 afișări
Imaginea articolului Fostul jucător al Stelei Vasile Zavoda a decedat

Fostul jucător al Stelei Vasile Zavoda a decedat (Imagine: Shutterstock)

Vasile Zavoda a strâns 20 de selecţii pentru echipa naţională a României, iar în cariera sa a jucat pentru FC Minaur Baia Mare, CCA Bucureşti (Steaua) şi ASA Târgu Mureş.

Cele mai mari performanţe le-a obţinut ca jucător al formaţiei Steaua, cu care a câştigat 6 titluri de campion (1951, 1952, 1953, 1956, 1960, 1961) şi 5 Cupe ale României (1950, 1951, 1952, 1955, 1962).

Vasile Zavoda a făcut parte din reprezentativa României care a jucat la Jocurile Olimpice de la Helsinki (1952).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici