Fostul mare pilot Jean Alesi a fost arestat în Franţa, după ce a detonat un dispozitiv exploziv

Fostul pilot de Formula 1 a fost reţinut de poliţia din Avignon, după ce a detonat o petardă de mari dimensiuni la fereastra unui birou.

2704 afișări
Imaginea articolului Fostul mare pilot Jean Alesi a fost arestat în Franţa, după ce a detonat un dispozitiv exploziv

Jean Alesi

Jean Alesi, un fost pilot de Formula 1, a fost arestat de poliţie la Avignon, vinovat fiind de faptul că a detonat o petardă de mari dimensiuni la fereastra unui birou. „Jean Alesi a fost arestat luni după-amiază pentru deteriorarea proprietăţii altora cu un dispozitiv exploziv!”, a declarat procurorul-adjunct din Nimes, Antoine Wolff, agenţiei AFP.

Evenimentele au avut loc în Villeneuve-le’s-Avignon, oraşul fostului pilot de la Ferrari, acum în vârstă de 57 de ani. Poliţia fusese chemată duminică, în jurul orei 22:00, de către locuitorii cartierului, îngrijoraţi de sunetul unei explozii.

Identificat după numărul de la maşină

După numărul de înmatriculare notat de un vecin, poliţiştii au putut idendifica faptul că vehiculul văzut la faţa locului, înainte de a pleca cu luminile stinse, îi aparţinea lui José Alesi, fratele fostului şofer, care a fost arestat.

Ulterior, fostul şofer de la Ferrari (1991-1995) s-a deplasat la secţia de poliţie, unde şi-a dezincriminat fratele, explicând că se afla în maşină, alături de fiul său şi de un prieten al acestuia, şi că el ar fi pus un „foc mare de artificii”, dispozitiv cumpărat din Italia, lângă un birou, fără să-şi imagineze că provoacă pagube atât de mari, a explicat procurorul-adjunct.

Cine a fost pilotul Alesi

Francezul a concurat în F1 din 1989 până în 2001, la volanul unor monoposturi Tyrrell, Ferrari, Benetton, Sauber, Prost şi Jordan. A rămas în inimile multor fani Ferrari pentru stilul său de condus curajos şi spectaculos, a câştigat o cursă în Campionatul Mondial şi a câştigat 32 de podiumuri (16 cu constructorul de la Maranello).

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici