Fostul pilot de Formula 1, Romain Grosjean, intră în Formula 1 virtuală

  • R8G este echipa de jocuri video a francezului Romain Grosjean
  • El se va ocupa de divizia de Esports a echipei de Formula 1 Haas Uralkali
  • Jarno Opmeer este campionul mondial al Formulei 1 virtuale
189 afișări
Imaginea articolului Fostul pilot de Formula 1, Romain Grosjean, intră în Formula 1 virtuală

Fostul pilot de Formula 1, Romain Grosjean, intră în Formulei 1 virtuală

Fostul pilot al echipei de Formula 1 Haas, Romain Grosjean, va conduce echipa de Esports a companiei.

După groaznicul accident din finalul sezonului trecut, în care monopostul său s-a rupt în două, Grosjean a fost concediat de Haas. Francezul va rămâne alături de echipa americană şi se va ocupa de destinul diviziei de jocuri video. 

Romain Grosjean: Foarte lungi linii drepte, frânez pentru o mică şicană. Apoi ajungeam pe o uriaşă zonă de curbe luate la viteză maximă, fără să frânăm de multe ori”.

Chiar dacă nu mai are un volan într-o echipă de Formula 1, Grosjean rămâne în lumea reală a sporturilor cu motor. El o să concureze în IndyCar, competiţia americană similară Formulei 1, pentru Dale Coyne Racing. 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici