Fostul voleibalist Laurenţiu Dumănoiu a decedat la vârsta de 63 de ani

Fostul voleibalist Laurenţiu Dumănoiu a decedat, marţi, la vârsta de 63 de ani, a declarat, pentru MEDIAFAX, fostul său coechipier de la Dinamo şi echipa naţională Marius Cata-Chiţiga.

187 afișări
Imaginea articolului Fostul voleibalist Laurenţiu Dumănoiu a decedat la vârsta de 63 de ani

Fostul voleibalist Laurenţiu Dumănoiu a decedat la vârsta de 63 de ani (Imagine: Shutterstock)

Laurenţiu Dumănoiu a decedat în spitalul în care era internat din luna august, fiind diagnosticat cu cancer de piele. El va fi înmormântat, joi, la Cimitirul Ghencea Militar.

Născut la Râmnicu Vâlcea, la 23 iunie 1951, Dumănoiu a făcut parte din echipa Dinamo Bucureşti, câştigătoare a Cupei Campionilor Europeni în 1981 şi a Cupei Cupelor în 1979.

De asemenea, el a fost component al naţionalei României medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Moscova, din 1980, dar şi din cea care a ocupat locul 5 la JO de la Munchen, din 1972. Dumănoiu a mai cucerit cu echipa României medalia de bronz la Campionatul European din 1971 (Italia) şi din 1977 (Finlanda).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici