FRF: 63 de copii au participat la acţiunea de selecţie din Spania

FRF a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că 63 de copii, născuţi în anii 1999 şi 2000, au participat, miercuri şi joi, la acţiunea de selecţie din Spania, desfăşurată la baza de pregătire a clubului Getafe.

99 afișări
Imaginea articolului FRF: 63 de copii au participat la acţiunea de selecţie din Spania

FRF: 63 de copii au participat la acţiunea de selecţie din Spania (Imagine: Shutterstock)

La acţiune au fost prezenţi Aurel Ţicleanu, managerul departamentului de scoutind din cadrul FRF, Miodrag Belodedici, consilierul preşedintelui FRF, Adrian Boingiu, selecţioner Under 16, şi Gabriel Manolache, selecţioner Under 15.

"A fost o acţiune deosebit de reuşită. Recunosc că, fiind prima acţiune de acest gen, am avut emoţii, chiar dacă, în teorie, toate lucrurile erau puse la punct. Am primit un ajutor important din partea reprezentanţilor clubului Getafe şi, de aceea, le-am mulţumit preşedintelui clubului şi lui Cosmin Contra, care a fost şi el alături de noi la selecţie. De asemenea, ne-a onorat cu prezenţa şi ambasadorul României din Spania", a declarat Aurel Ţicleanu.

Managerul departamentului de scouting din cadrul FRF a fost mulţumit de rezultatele selecţiei: "Părinţii s-au comportat exemplar, iar pentru copii am numai cuvinte de laudă, au dat totul şi au câştigat admiraţia noastră. Acţiunea va fi încununată de două convocări pe care le veţi vedea, săptămâna viitoare, la echipa naţională Under 15, care, la finalul lunii, joacă două meciuri contra Moldovei. În total, am văzut 12 jucători care oricând pot face parte din loturile naţionale şi pe care îi vom monitoriza în continuare".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici