Gabriel Torje: Nu este o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi

Mijlocaşul Gabriel Torje a declarat, sâmbătă, la Mogoşoaia, că nu este o ruşine pentru echipa naţională a României să dispute un meci amical cu San Marino şi că jucătorii convocaţi nu se simt jigniţi.

149 afișări
Imaginea articolului Gabriel Torje: Nu este o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi

Gabriel Torje: Nu este o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este o ruşine să jucăm cu San Marino, nu ne simţim jigniţi. Nu ne vom duce acolo ca nişte vedete, pentru că şi argentinienii dacă veneau nu o făceau cu nasul pe sus ca să inaugureze cel mai frumos stadion din România", a spus jucătorul dinamovist după antrenamentul echipei naţionale de sâmbătă, de la Centrul de Fotbal Mogoşoaia.

La rândul său, jucătorul Mircea Cristescu (FC Braşov) a precizat că pregătirea de la Mogoşoaia a fost dificilă, dar că nu se poate plânge, deoarece se află la prima convocare pentru echipa naţională. "Au fost trei antrenamente pe zi, a fost obositor, dar nu mă pot plânge, pentru că a fost prima mea convocare la echipa naţională. Chiar nu mă aşteptam să fiu chemat la lot. Nu contează dacă nu voi fi oprit în lotul pentru San Marino, pentru că a fost o experienţă extraordinară pentru mine", a precizat Cristescu la întâlnirea cu jurnaliştii.

Echipa naţională a României va întâlni, în deplasare, reprezentativa statului San Marino într-un meci amical ce va avea loc miercuri, de la ora 21.30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici