Gală Superkombat "Asia versus Restul Lumii" în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa

O gală Superkombat intitulată "Asia versus Restul Lumii" va avea loc în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa, Festival Dell'Oriente, ce se va desfăşura anul acesta la Carrara (Italia), unde sunt aşteptaţi peste o sută de mii de vizitatori în cele patru zile, se arată într-un comunicat.

112 afișări
Imaginea articolului Gală Superkombat "Asia versus Restul Lumii" în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa

Gală Superkombat "Asia versus Restul Lumii" în cadrul celui mai mare festival oriental din Europa (Imagine: Dumitru Matiu-Mediafax Foto)

Producătorul TV al celei de-a cincea ediţii a fost desemnat promotorul Local Kombat, Eduard Irimia.

"Pot să spun că este o provocare pentru mine şi în plus e benefic pentru imaginea ţării, destul de controversată în Italia, faptul că un român a fost ales să producă acest eveniment. Am avut gale la care aveam 20.000 de spectatori, însă aici va fi ceva grandios. În cadrul festivalului, va avea loc şi un Campionat Mondial Unificat de arte marţiale, la care vor participa nu mai puţin de 5.000 de luptători. În ultima zi, vom organiza şi o gală profesionistă Superkombat, din seria New Heroes, a şasea din acest an. Va fi un mix incredibil între istorie, cultură şi arte marţiale. Vor fi prezenţi, începând de la reprezentanţii ambasadelor asiatice, călugări budişti, vedete de la Bollywood şi până la artişti din China. Dacă vom reuşi să aducem acest festival şi în România pe viitor, ar fi o reuşită notabilă", a spus Irimia.

Ajuns la a cincea ediţie, festivalul oriental de la Carrara prezintă într-un centru expoziţional de 50.000 de metri pătraţi cultura asiatică în sute de standuri cu medicină tradiţională, gastronomie, bazaruri, dansuri orientale, terapie tradiţională şi multe altele, fiecare ţară urmând să aibă o zonă dedicată.

Pe o zonă de 12.000 de metri pătraţi se va desfăşura Campionatul Mondial unificat, la care vor lua parte şapte federaţii internaţionale de arte marţiale, un total de 5.000 de luptători din 113 ţări, printre care şi România, anunţându-şi deja prezenţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici