Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti, scor 0-5, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 5-0 (1-0), formaţia Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a II-a a Ligii I.

619 afișări
Imaginea articolului Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti, scor 0-5, în Liga I

Gaz Metan Mediaş - Dinamo Bucureşti, scor 0-5, în Liga I (Imagine: Sebastian Sascau/Arhiva Mediafax Foto)

Golurile învingătorilor au fost marcate de C. Munteanu '41 din penalti, Dănciulescu '59, M. Niculae '76, '86 şi Torje '90+1.

În minutul 39, Radu Zaharia l-a faultat în careu pe Marius Niculae, iar arbitrul Sebastian Colţescu a dictat penalti şi i-a acordat cartonaşul roşu fundaşului gazdelor.

0-1: Cătălin Munteanu a transformat lovitura de pedeapsă cu un şut plasat în dreapta lui Pleşca.

0-2: Rus a trimis un balon în partea stângă, Cătălin Munteanu a centrat din prima şi Dănciulescu a înscris cu latul din 7 metri.

0-3: Marius Niculae i-a "furat" mingea lui Trtovac la marginea careului şi l-a învins pe Pleşca cu un şut de la 12 metri.

0-4: Dănciulescu a fost lansat pe partea dreaptă, a centrat în careu, Marius Niculae a preluat, a făcut o piruetă şi a înscris cu un şut din 10 metri.

0-5: Torje a luat o acţiune pe cont propriu şi a înscris cu un şut la colţul lung din 16 metri.

Gaz Metan Mediaş: Pleşca - R. Zaharia, Trtovac, Akaky, Markovici (D. Roman '50) - Todea, Breeveld (Bozeşan '61) - A. Muntean (Buzean '65), Hoban, C. Petre - Bawab. Antrenor: Cristian Pustai.

Dinamo Bucureşti: Bălgrădean - A. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate - Torje, D. Kone, C. Munteanu (Pătraşcu '81), Alexe (Bakaj '78) - Dănciulescu, M. Niculae (Ţucudean '89). Antrenor: Liviu Ciobotariu.

Cartonaşe galbene: D. Kone '52, Dănciulescu '60 / Markovici '39, Pleşca '39

Cartonaş roşu: R. Zaharia '39

Meciul a fost arbitrat de Sebastian Colţescu, ajutat de asistenţii Ionel Popa şi Cătălin Savu, arbitru de rezervă fiind desemnat Adrian Ilyeş.

Observatorii întâlnirii au fost Florin Chivulete şi Vasile Szobotka, iar supervizor a fost Mircea Cezar Ionescu.

La meciul de la Mediaş au asistat aproximativ 4.000 de spectatori, dintre care 100 de suporteri dinamovişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici