Gigi Becali, finanţator FCSB: Campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne

FCSB are nevoie de un mare ajutor din partea rivalelor din Liga 1 Betano pentru a câştiga titlul în dauna CFR-ului. Gigi Becali e de părere că acest lucru se poate întâmpla, dacă CFR va pierde următoarele trei jocuri, cu Viitorul, Astra şi Craiova.

108 afișări
Imaginea articolului Gigi Becali, finanţator FCSB: Campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne

Gigi Becali, finanţator FCSB: Campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne

Becali speră în continuare la titlu, după victoria cu Astra, de duminică, scor 1-0: "Campionatul cred că o să-l luăm, sunt semne. Noi meritam să câştigăm meciul ăsta? Dumnezeu ne va ajuta. Alibec ratează singur cu Bălgrădean. Aveam într-adevăr un jucător de geniu, pe Man, care nu a pierdut mingea deloc şi a avut pasa aia de geniu. Sper să îşi revină şi apărarea.

Să bată Viitorul, după mai are şi cu Astra. Astra joacă cu CFR pe viaţă şi pe moarte. Cu noi joacă mai moale, da, are dreptate Dan Petrescu (râde). Dacă ai cinci puncte, ce mai vrei? Ai cinci puncte, vezi-ţi de treaba ta. Şansele la titlu, chiar dacă bate CFR, tot mai rămân. Se poate întâmpla ca în ultima etapă să fim campioni fără să mai avem nevoie să batem nevoie. Dacă îi bate Viitorul, Astra şi Craiova.

Nu îmi fac probleme, noi suntem foarte buni în atac, trebuie să avem mai multă atenţie în apărare. Noi am avut noroc, prea slabi am fost în apărare meciul ăsta. Normal, Dan Petrescu trebuie să-l laud, e băiat deştept. Ce, face ca noi cu Iaşiul? Dan Petrescu se baricadează şi gata, egalul pentru ei e bun, joacă la egal toate trei meciurile. Normal aşa ar trebui să joace", a spus Becali, la Digi Sport, după victoria cu Astra, scor 1-0.

Becali se gândeşte şi la transferul unui nou fundaş central: "E Cristea, Planic şi Bălaşa, dar ne-am gândit că îl avem şi pe Momcilovic fundaş central. O să facem selecţie şi o să-i mai luăm încă unul ca să îi facem pe plac lui Mirel. Aici el are dreptate. E selecţia proasta la jucători, nu la număr. Planic mi-a plăcut foarte mult azi. Ăsta Cristea, Doamne fereşte! Parcă doarme pe acolo, nu înţeleg", a spus patronul FCSB.

FCSB a învins Astra cu 1-0, graţie golului marcat de Florin Tănase în minutul 55. Giurgiuvenii rămân cu un singur succes în playoff, în timp ce vicecampioana s-a apropiat temporar la două puncte de liderul CFR Cluj. Ardelenii primesc vizita Viitorului în această rundă, luni, de la ora 21:00. Pentru FCSB urmează meciul de la Craiova, în timp ce Astra va primi vizita CFR-ului în etapa cu numărul 8 din playoff. Pentru giurgiuveni e clar că principalul obiectiv rămâne Cupa României, unde vor juca finala cu FC Viitorul.

Clasament playoff

CFR Cluj - 41p.
FCSB - 39p.*
Craiova - 33p.
Viitorul - 30p.
Astra - 24p.*
Sepsi OSK - 20p.
*un meci în plus

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici