GRECIA-ROMÂNIA: Recomandarea MAE pentru cei care vor merge la meci. Care sunt măsurile de ordine stabilite de autorităţi

MAE recomandă cetăţenilor români care călătoresc în Republica Elenă cu ocazia disputării meciului de fotbal dintre reprezentativele Greciei şi României, la data de 15 noiembrie, să respecte cu stricteţe măsurile de ordine şi siguranţă publică stabilite de către autorităţile elene.

1328 afișări
Imaginea articolului GRECIA-ROMÂNIA: Recomandarea MAE pentru cei care vor merge la meci. Care sunt măsurile de ordine stabilite de autorităţi

GRECIA-ROMÂNIA: Recomandarea MAE pentru cei care vor merge la meci. Care sunt măsurile de ordine stabilite de autorităţi (Imagine: Silviu Matei/ Mediafax Foto)

Ministerul Afacerilor Externe a transmis vineri seară o atenţionare de călătorie în acest sens.

"Pentru prevenirea oricăror situaţii defavorabile în care ar putea fi implicaţi cetăţeni români, se recomandă atât consultarea în prealabil a rubricii «Sfaturi, alerte de călătorie» de pe Website-ul MAE www.mae.ro cât şi a ghidului «Informaţii Utile de Călătorie în Grecia» de pe Website-ul Ambasadei României la Atena http://atena.mae.ro", se arată în comunicatul MAE.

România întâlneşte Grecia în barajul de calificare la Cupa Mondială din 2014, meciul tur urmând să aibă loc în 15 noiembrie la Atena, iar returul în 19 noiembrie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici