Grigoraş: M-am înţeles de principiu cu Pandurii, luni vom semna actele

Tehnicianul Petre Grigoraş a declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că ajuns la un acord verbal cu preşedintele CA al clubului Pandurii, Marin Condescu, în vederea preluării postului de antrenor principal, şi că luni se va deplasa la Târgu Jiu, tot atunci urmând să semneze actele.

14 afișări
Imaginea articolului Grigoraş: M-am înţeles de principiu cu Pandurii, luni vom semna actele

Grigoraş: M-am înţeles de principiu cu Pandurii, luni vom semna actele (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

"M-am înţeles de principiu cu Marin Condescu, avem un acord verbal. Luni dimineaţă am stabilit să fiu la Târgu Jiu, când vom semna şi actele. Domnul Condescu doreşte o înţelegere pe trei ani, adică un acord până în vară, cu opţiune de prelungire pe încă doi ani. Vin într-un moment dificil, în care echipa a reuşit o singură victorie, are doar şase puncte. Am încredere însă că lotul este unul valoros şi nu reflectă rezultatele şi poziţia în clasament. Vom încerca să ieşim din această situaţie. Nu vin cu fel şi fel de promisiuni, cu fel şi fel de lozinci comuniste, că vom face, vom drege, pentru că este greu şi nu ar fi indicat să promitem anumite lucruri. Însă sunt obişnuit să vin la echipe care se află în situaţii dificile şi sper să reuşesc şi la Târgu Jiu", a spus Grigoraş.

Petre Grigoraş a precizat că va merge la Pandurii împreună cu staful său, format din Marian Dinu, Dan Moţei şi Gheorghe Avram.

Tehnicianul Ionuţ Badea a fost demis, sâmbătă, de la Pandurii Târgu Jiu, ocupanta ultimului loc în Liga I, alături de staful tehnic fiind înlocuit şi preşedintele Eugen Pârvulescu.

Petre Grigoraş a antrenat ultima dată formaţia Poli Iaşi, de la care a plecat în luna aprilie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici