Guvernul promite medaliaţilor la Jocurile Paralimpice premii precum cele acordate olimpicilor

Guvernul îi va recompensa pe eventualii medialiaţi la Jocurile Paralimpice exact ca şi pe cei care au obţinut rezultate foarte bune şi la recenta Olimpiadă, afirmă premierul Victor Ponta, într-un mesaj în care le urează succes sportivilor români participanţi la evenimentul care începe miercuri.

248 afișări
Imaginea articolului Guvernul promite medaliaţilor la Jocurile Paralimpice premii precum cele acordate olimpicilor

Guvernul promite medaliaţilor la Jocurile Paralimpice premii precum cele acordate olimpicilor

România participă la Jocurile Paralimpice cu cea mai mare delegaţie de la organizarea acestei competiţii. Ţara noastră va fi reprezentantă de şase sportivi la probele de atletism, paraciclism, nataţie şi tenis de masă.

"Din multe puncte de vedere, sportivii noştri sunt deja olimpici, întrucât, prima şi cea mai grea victorie pe care au obţinut-o a fost cea asupra spiritului - nu întâmplător, motto-ul Jocurilor Paralimpice este «spirit în mişcare». Sunt oameni cu totul şi cu totul speciali, întrucât obţin performanţă sportivă în condiţii extrem de dificile şi în ciuda greutăţilor vieţii cu care majoritatea dintre noi nu ne confruntăm. Este o performanţă pe care doar cei cu o ambiţie şi un spirit de fier o pot realiza. Pentru aceasta au întregul meu respect. Guvernul României îi va recompensa pe medialiaţi exact ca şi pe cei care au obţinut rezultate foarte bune şi la recenta Olimpiadă", afirmă premierul Ponta în mesajul său.

Cei şase sportivi sunt Florin Cojoc, Eduard Carol Novak, Imre Torok, Naomi Ciorap, Samuel Ciorap şi Dacian Makszin.

"Ştiu că ne veţi face mândri şi vă asigur că suntem cu toţii, cu inima, alături de voi. Vă ţinem pumnii!", le-a transmis Victor Ponta paralimpicilor români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici