Simona Halep a învins-o pe Pliskova, în finala demonstrativului de la World Tennis Thailand Championship. Trofeu de final de an pentru româncă/ Halep: Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, 6-2, 6-3, şi a câştigat turneul demonstrativ de la World Tennis Thailand Championship. Pentru numărul 1 WTA urmează Shenzen, competiţie oficială, prima săptămână din noul an de tenis.

4588 afișări
Imaginea articolului Simona Halep a învins-o pe Pliskova, în finala demonstrativului de la World Tennis Thailand Championship. Trofeu de final de an pentru româncă/ Halep: Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open

Halep a învins-o pe Pliskova, în finala demonstrativului de la World Tennis Thailand Championship. Trofeu de final de an pentru Simona. Urmează Shenzhen

Sâmbătă, Halep a învins-o, scor 6-3, 6-3, pe britanica Johanna Konta (9 WTA) în primul meci de la turneul asiatic. Simona a jucat astfel finala la prima participare la turneul din Thailanda. Ca să ajungă în ultimul act, Pliskova a învins-o pe Jelena Ostapenko (Letonia, 7 WTA), cu 6-1, 6-4.

Halep (26 ani) a arătat un joc solid la prima sa apariţie înaintea noului sezon competiţional şi s-a impus după o oră şi jumătate în faţa britanicei aflate pe locul 9 în clasamentul WTA. Simona Halep are 5-1 în meciurile directe cu Pliskova, singura victorie a cehoaicei venind în Fed Cup.

Simona Halep a învins-o pe Karolina Pliskova, 6-2, 6-3, şi a câştigat turneul demonstrativ de la Wolrd Tennis Thailand Championship. Numărul 1 mondial a aflat că are şanse mari de a se impune la Australian Open după ce a câştigat demonstrativul din Thailanda.

La festivitatea de premiere, Halep a oferit prima declaraţie de după finala cu Pliskova: "Sunt fericită că am câştigat ambele partide. Cineva mi-a spus că dacă o să câştig aici, o să câştig şi Australian Open. Dar dacă nu se va întâmpla aşa, nu va fi vina mea. Sper să revin aici în viitor".

De asemenea, Halep a primit din partea organizatorilot un tablou de pictură abstractă, intitulat "The Champion".

La această competiţie au mai participat de-a lungul timpului, printre altele, Serena Williams, Venus Williams, Maria Şarapova şi Angelique Keber.

Pentru numărul 1 WTA urmează Shenzen, competiţie oficială, prima săptămână din noul an de tenis.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici