Ianis Hagi a fost dorit de Manchester City

Directorul general de la Viitorul Constanţa, Cristian Bivolaru, a declarat, marţi, 9 iulie, că multe cluburi mari ale Europei şi-l doresc pe Ianis Hagi.

214 afișări
Imaginea articolului Ianis Hagi a fost dorit de Manchester City

Ianis Hagi a fost dorit de Manchester City

În urma succesului dobândit, împreună cu naţionala U21, la EURO 2019, Ianis Hagi este urmărit de o parte dintre "granzii" de pe continent. Printre echipele care îl vor pe tânărul atacant se numără Manchester City, Barcelona, Ajax Amsterdam, Borussia Dortmund, Anderlecht sau Sevilla.

Oficialul câştigătoarei Cupei şi Supercupei României a explicat de ce Ianis nu a ajuns la City. Campioana Angliei ar fi dorit să îl cumpere pe Ianis, dar internaţionalul român urma să fie împrumutat la Girona, formaţie care a retrogradat, iar negocierile nu s-au concluzionat.

”Toată lumea îşi doreşte ca Ianis să ajungă la o echipă unde să joace, să aibă un antrenor care să-l includă în strategia lui pentru următoarele 2-3 sezoane. A apărut şi varianta cu Barcelona, cu împrumut. Manchester, tot cu împrumut. Manchester City! Interesul mare a fost al lui Guardiola. Varianta cu Girona era o afacere în 3, dar spaniolii au retrogradat. E normal ca Ianis să afle cât mai repede ce drum va urma”, a declarat Bivolaru pentru PRO X.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici