Ibrahimovici spune că niciun jucător nu valorează peste 90 de milioane de euro

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a declarat că niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro, suma pe care ar fi plătit-o Real Madrid pentru achiziţionarea galezului Gareth Bale, informează L'Equipe.

175 afișări
Imaginea articolului Ibrahimovici spune că niciun jucător nu valorează peste 90 de milioane de euro

Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro. Va exista multă presiune pe umerii lui Bale. Când Zinedine Zidane a debutat la Real, suporterii l-au fluierat, iar Zidane este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Sper că Bale va avea multă răbdare. Cred că plecarea lui Bale este similară cu transferul meu la Barcelona, dar această situaţie a fost creată de presă, clubul care vinde şi de cât de disperată este gruparea care cumpără să achiziţioneze un nume mare", a declarat Ibrahimovici, într-un interviu pentru BBC.

Zlatan Ibrahimovici a mai spus că nu se gândeşte să plece de la Paris Saint-Germain, adăugând însă că în fotbal se poate întâmpla orice. "Să mă transfer în Anglia? Vremea mea a trecut. Am peste 30 de ani, relaţia mea cu PSG şi coechipieri este bună. Am sentimentul că pot aduce multe echipei. Dar în fotbal nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. La Barcelona credeam că voi rămâne cinci ani şi am plecat după unul singur. Aşa că mai bine iau fiecare zi aşa cum e şi nu îmi mai fac planuri", a adăugat Ibrahimovici.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici