Ioan Niculae i-a lăudat pe Budescu şi Cristescu după victoria Astrei cu Trencin

Patronul Astrei Giurgiu, Ioan Niculae, i-a lăudat pe jucătorii Constantin Budescu şi Marian Cristescu pentru evoluţiile lor din partida din deplasare cu AS Trencin, scor 3-1, din prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa, adăugând că echipa sa nu va mai face decât transferuri calitative.

135 afișări
Imaginea articolului Ioan Niculae i-a lăudat pe Budescu şi Cristescu după victoria Astrei cu Trencin

Contantin Budescu (Imagine: Gabriel Fluerariu/ Mediafax Foto)

"Sunt convins că Piţurcă îl vede pe Budescu fără să i-l recomande cineva. Dacă Budescu nu va face rabat de la pregătire va fi unul dintre marii fotbalişti ai României, pentru că are numai 24 de ani. Abia acum el a ajuns la maturitate. E prima perioadă când la Astra nu se mai fac trensferuri cantitative, tot felul de gloabe care nu ştiu să stea în ghete. Dacă vom avea un jucător deosebit îl luăm. Aţi văzut Cristescu cât de bine a jucat la primul lui meci, cu coechipieri noi. A jucat foarte, foarte bine", a spus, joi, Niculae la Sport.ro.

Omul de afaceri a precizat că Astra va trata serios şi meciul retur de pe Arena Naţională şi i-a invitat pe suporteri să vină în număr mare pentru că au ocazia să vadă o echipă bună. "Vom trata foarte serios returul. Sper să vină suporterii la meci, să vadă o echipă care joacă un fotbal deosebit de frumos. În scurt timp, sper să avem stadionul de la Girgiu aşa cum trebuie", a adăugat Niculae.

Echipa Astra Giurgiu a câştigat, joi, în deplasare, cu scorul de 3-1 (1-0), meciul cu formaţia slovacă AS Trencin, contând pentru prima manşă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Golurile partidei au fost marcate de Holubek '82, respectiv Budescu '8, Tembo '49 şi Fatai '51.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici