Issa Hayatou le-a trimis scrisori de susţinere lui Noel Le Graet şi federaţiei germane

Preşedintele interimar al FIFA, Issa Hayatou, le-a trimis scrisori de susţinere după atentatele de la Paris conducătorului Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, şi forului fotbalistic din Germania, informează fifa.com.

112 afișări
Imaginea articolului Issa Hayatou le-a trimis scrisori de susţinere lui Noel Le Graet şi federaţiei germane

Issa Hayatou le-a trimis scrisori de susţinere lui Noel Le Graet şi federaţiei germane (Imagine: Hepta/Mediafax Foto)

"Vă scriu astăzi cu multă emoţie. Evident sunt şocat de atacurile teroriste de ieri din Paris şi din zona Stade de France, unde a avut loc meciul dintre Franţa şi Germania. Vreau să vă transmit solidaritatea comunităţii internaţionale a fotbalului, în special faţă de Federaţia Franceză de Fotbal, echipa Franţei şi toţi fanii şi persoanele care s-au aflat seara trecută pe Stade de France. Condoleanţe sincere familiilorr victimelor", se arată în scrisoarea trimisă de Hayatou la Le Graet.

Cel puţin 128 de persoane au fost ucise şi alte peste 200 au fost rănite în urma unor atentate teroriste care au avut loc, vineri seară, în şase zone din Paris. Printre persoanele care şi-au pierdut viaţa se numără şi doi cetăţeni români.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici