Jarmila Gajdosova, viitoarea adversară a Simonei Halep: Voi juca aşa cum am făcut-o cu Dulgheru

Jucătoarea de tenis Jarmila Gajdosova (62 WTA, Australia), a declarat, luni, după ce s-a calificat în turul doi la Australian Open, că împotriva Simonei Halep va încerca să evolueze la fel cum a făcut-o împotriva Alexandrei Dulgheru, în prima manşă a competiţiei.

291 afișări
Imaginea articolului Jarmila Gajdosova, viitoarea adversară a Simonei Halep: Voi juca aşa cum am făcut-o cu Dulgheru

Jarmila Gajdosova (Imagine: AFP/ Mediafax Foto)

"În mod clar ea joacă foarte bine, este numărul trei în lume, dar eu am jucat în ultimele trei săptămâni cu mai multe jucătoare din Top 10, aşa că este doar o altă persoană de cealaltă parte a fileului. Voi merge şi voi juca aşa cum am făcut-o astăzi, aşa cum am făcut-o săptămâna trecută şi voi lupta, voi da totul şi vom vedea cine va câştiga", a spus Gajdosova, informează sportsmole.co.uk.

Jarmila Gajdosova, în vârstă de 27 de ani, s-a calificat pentru prima oară în turul doi la Australian Open, după ce în precedentele nouă participări ea a fost eliminată încă din primul tur.

Gajdosova a câştigat de două ori în carieră titlul la Australian Open în proba de dublu mixt.

În acest an, jucătorea născută la Bratislava a obţinut victorii la Andreea Petkovici (Germania, 13 WTA), Dominika Cibulkova (Slovacia, 10 WTA) şi a fost învinsă de Petra Kvitova (Cehia, 4 WTA) şi Ana Ivanovici (Serbia, 5 WTA).

În carieră, Gajdosova a mai învins jucătoare care se aflau în acel moment în Top 10, pe Samantha Stosur (6 WTA în 2011 la Brisbane) şi pe Francesca Schiavone (4 WTA în 2011 în Fed Cup).

Simona Halep, locul 3 WTA, şi Jarmila Gajdosova, locul 62 WTA, se vor întâlni, miercuri, în turul doi al turneului de la Australian Open, după ce au trecut în manşa inaugurală de Karin Knapp (Italia, 50 WTA), respectiv Alexandra Dulgheru (România, 87 WTA). Cele două jucătoare nu s-au mai întâlnit până acum.

Învingătoarele în primul tur şi-au asigurat 70 de puncte WTA şi un premiu în valoare de 60.000 de dolari australieni (42.700 de euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici