Justiţia engleză a renunţat la procedurile împotriva lui Loic Remy

Justiţia engleză a renunţat la procedurile împotriva fotbalistului Loic Remy, care era acuzat că a participat la violarea unei femei în mai 2013, când juca la Queens Park Rangers.

51 afișări
Imaginea articolului Justiţia engleză a renunţat la procedurile împotriva lui Loic Remy

Loic Remy (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"La 13 februarie, după consultarea procurorului, cei trei bărbaţi arestaţi la Fulham în data de 15 mai au fost informaţi că nu va mai exista nicio procedură împotriva lor", a anunţat, vineri, Scotland Yard, fără să precizeze numele fotbalistului împrumutat de QPR la Newcastle.

Loic Remy a fost arestat, în mai 2013, împreună cu alte două persoane, toţi trei fiind bănuiţi de viol. Remy, în vârstă de 26 de ani, şi ceilalţi doi bărbaţi au fost reţinuţi de Scotland Yard la Fulham, vestul Londrei, după ce o femeie de 34 ani s-a plâns poliţiei că a fost violată de aceştia, la 6 mai.

Francezul a negat de la început acuzaţiile la adresa sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici