Kewell: Este greu să rămân la Galatasaray dacă Hagi va fi în continuare la conducerea tehnică

Internaţionalul australian al echipei Galatasaray Istanbul, Harry Kewell, a afirmat că este greu ca el să rămână la formaţia turcă în cazul în care şi tehnicianul Gheorghe Hagi îşi va continua angajamentul, deoarece consideră că românul nu îl vrea în lot, informează cotidianul Vatan.

18 afișări
Imaginea articolului Kewell: Este greu să rămân la Galatasaray dacă Hagi va fi în continuare la conducerea tehnică

Kewell: Este greu să rămân la Galatasaray dacă Hagi va fi în continuare la conducerea tehnică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Eu sunt fericit la Galatasaray şi îmi place viaţa la Istanbul. M-am obişnuit aici. Înainte de a sta la masa tratativelor pentru un nou contract să aflăm de la conducere dacă Hagi va rămâne sau nu la echipă. Consider că nu ne înţelegem bine şi că nu vorbim aceeaşi limbă în fotbal. Eu am venit la Galatasaray ca să câştig trofee, dar sunt aici de trei sezoane şi nu am obţinut nicio performanţă semnificativă. Mă simt dator acestui club. Dar dacă Hagi continuă, este greu ca eu să rămân, pentru că sunt de părere că nu mă vrea în echipă", ar fi spus Kewell într-o discuţie cu impresarul său, Bernie Mandic.

Vatan notează că alţi jucători pe care i-a afectat venirea lui Hagi la Galatasaray sunt Lucas Neill, Milan Baros şi Emiliano Insua. "Ceilalţi străini din echipă - Zapata, Stancu, Culio, Cana, Pino - nu au probleme cu tehnicianul român", menţionează jurnalul turc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici