Liga Profesionistă de Fotbal invită fanii fotbalului românesc la dialog în spaţiul virtual

  • Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a lansat, joi, o invitaţie la dialog către toţi cei care caută răspunsuri referitoare la fotbalul românesc.
  • Dialogul va avea loc pe pagina de facebook a Ligii, organizatorii afirmând că va fi un dialog „aflat în totalitate în cheia sincerităţii!”.
460 afișări
Imaginea articolului Liga Profesionistă de Fotbal invită fanii fotbalului românesc la dialog în spaţiul virtual

Sursa foto: Mediafaxfoto

„Vă invităm să veniţi, dragi prieteni ai fotbalului românesc, la acest prim dialog la distanţă cu aceeaşi sinceritate pe care noi, vă asigurăm, o avem. Haideţi să găsim împreună soluţiile necesare aflării unei direcţii bune în fotbalul nostru!”, spun iniţiatorii dialogului, pe pagina de internet a LPF.

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan şi vicepreşedintele Robert Pongracz sunt cei care vor răspunde întrebărilor pe teme legate de fotbalul românesc şi de Campionatul Naţional CASA Liga 1.

Întâlnirea virtuală va avea loc vineri, 22 ianuarie 2021, începând cu ora 14.00, pe pagina de facebook LPF.ro.

„Credem că această abordare total transparentă faţă de suporterii români a problemelor fotbalului nostru poate fi, chiar trebuie să fie, o punte între cei care beneficiază, care consumă produsul oferit de CASA Liga 1 şi cei care îl organizează”, se mai precizează în invitaţie.

„Managementul acestor ani în fotbal impune condiţia sincerităţii şi a dialogului cu cei pentru care, în definitiv, s-a inventat acest sport”, consideră organizatorii evenimentului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici