Lionel Messi: Ronaldo a fost eroul meu

Atacantul argentinian al formaţiei FC Barcelona, Lionel Messi, considerat cel mai bun fotbalist din lume, a dezvăluit că fostul star brazilian Ronaldo a fost "eroul" său, conform unui interviu acordat publicaţiei Four Four Two.

327 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Ronaldo a fost eroul meu

Lionel Messi: Ronaldo (n.r. fotbalistul brazilian) a fost eroul meu (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

"Ronaldo (n.r. - brazilianul Ronaldo Luís Nazário de Lima, nu portughezul Cristiano Ronaldo) a fost eroul meu. Îmi plăcea să urmăresc jucători precum Zidane, Ronaldinho şi Rivaldo, dar Ronaldo a fost cel mai bun marcator pe care l-am văzut. Era atât de rapid încât putea marca din nimic şi nu am văzut pe altcineva care să lovească balonul mai bine ca el", a spus Messi, în numărul din noiembrie al revistei engleze.

Messi, în vârstă de 25 de ani, a crescut în vremea în care Ronaldo (36 de ani), care a jucat la FC Barcelona, Inter Milano sau Real Madrid, era considerat cel mai bun fotbalist din lume.

Cei doi jucători au câştigat fiecare de câte trei ori Balonul de Aur.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici