Low rămâne selecţionerul Germaniei până la Euro-2016

Selecţionerul Germaniei, Joachim Low, a anunţat, miercuri, că va rămâne în funcţie până la Euro-2016, aşa cum prevede contractul.

104 afișări
Imaginea articolului Low rămâne selecţionerul Germaniei până la Euro-2016

Low rămâne selecţionerul Germaniei până la Euro-2016 (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu m-am gândit nicio secundă să renunţ", a declarat Löw, 54 de ani, într-un interviu publicat pe site-ul federaţiei germane (DFB).

Selecţionerul Germaniei şi-a prelungit în octombrie contractul până în 2016. Însă după titlul câştigat în Brazilia, Low a refuzat să răspundă întrebărilor privind rămânerea la conducerea Germaniei, alimentând speculaţiile referitoare la o eventuală plecare.

"Mi-am ţinut promisiunea de dinaintea Cupei Mondiale şi am spus că vom analiza turneul cu mult calm. Aşa cum facem de fiecare dată. Nu mi-am prelungit contractul cu DFB până în 2016 pentru a-l rezilia prematur", a adăugat Low.

Löw a asigurat că se bucură că va conduce echipa la Campionatul European din 2016, un titlu care îi lipseşte din palmares. "Nu-mi pot imagina ceva mai frumos decât să continui să lucrez cu această echipă, să o conduc la Campionatul European, să dezvolt grupul şi fiecare jucător. Sunt la fel de motivat ca în fiecare zi. Am obţinut un succes uriaş în Brazilia, dar avem şi alte obiective. Cupa Mondială a fost apogeul, dar nu finalul", a menţionat Low.

Joachim Löw conduce naţionala Germaniei din iulie 2006.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici