Lukasz Szukala, după plecarea de la Steaua: Un capitol memorabil din viaţa mea se încheie

Fundaşul polonez Lukasz Szukala a scris, miercuri, pe pagina sa de pe un site de socializare după perfectarea transferului de la Steaua la Al Ittihad, formaţie pregătită de Victor Piţurcă, că un capitol memorabil din viaţa sa se încheie.

119 afișări
Imaginea articolului Lukasz Szukala, după plecarea de la Steaua: Un capitol memorabil din viaţa mea se încheie

Lukasz Szukala, după plecarea de la Steaua: Un capitol memorabil din viaţa mea se încheie (Imagine: Laurentiu Mich/Mediafax Foto)

"Astăzi, un memorabil capitol din viaţa mea se încheie şi o nouă aventură începe! Privesc înapoi şi mă simt mândru, privesc înainte şi sunt încrezător! Le sunt recunoscător şi le mulţumesc tuturor celor care au crezut în mine şi tuturor celor care m-au susţinut!", a scris Szukala pe contul său de Facebook.

Lukasz Szukala şi Lucian Sănmărtean au părăsit cantonamentul echipei Steaua de la Oliva Nova pentru a se alătura echipei Al Ittihad, pregătită de Victor Piţurcă.

Cei doi jucători, ale căror contracte expirau în vară, au fost transferaţi încă din această iarnă de gruparea saudită în schimbul a un milion de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici