Mama antrenorului echipei olimpice de fotbal a Nigeriei a fost răpită

Antrenorul echipei olimpice de fotbal a Nigeriei, Samson Siasia, a făcut un apel, marţi, ca mama sa să fie eliberată, el menţionând că femeia în vârstă de 72 de ani a fost răpită de trei bărbaţi în localitatea Odoni, informează site-ul oficial al federaţiei nigeriene.

145 afișări
Imaginea articolului Mama antrenorului echipei olimpice de fotbal a Nigeriei a fost răpită

Mama antrenorului echipei olimpice de fotbal a Nigeriei a fost răpită

"Sunt foarte confuz. Din câte am aflat, trei bărbaţi cu motociclete au pătruns în casa părinţilor mei, din localitatea Odoni, au tras câteva focuri de armă în aer şi au răpit-o pe mama mea. Ce vor de la mine? Nu am bani, acum sunt cu echipa naţională în cantonament şi trebuie să mă concentrez asupra acestui obiectiv naţional extrem de important, astfel că îi implor să îmi elibereze mama ca să mă pot concentra să calificăm naţionala under 23 la turneul olimpic de la Rio", a spus Siasia.

Echipa under 23 a Nigeriei este în prezent în cantonament în Gambia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici