Man United în picaj - Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

Sezonul sub aşteptări al lui Manchester United a continuat marţi seara cu o înfrângere cu 3-2 pe teren propriu în faţa lui Galatasaray, în Liga Campionilor. Casemiro a fost eliminat, iar Mauro Icardi a ratat un penalty, înainte de a înscrie golul victoriei. United e pe ultimul loc în Grupa A.

184 afișări
Imaginea articolului Man United în picaj - Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

Man United în picaj - Galatasaray s-a impus cu 3-2 pe Old Trafford

Căutând să evite a cincea înfrângere din Premier League a sezonului, United a deschis scorul pe ploaia din Manchester, trecând în avantaj în minutul 17 prin golul atacantului danez Rasmus Hojlund, care a marcat cu capul, din centrarea lui Rashford.

Avantaj ce a durat însă mai puţin de şase minute, Wilfried Zaha, care a jucat împotriva fostului său club, reuşind să egaleze, profitând de apărarea slabă a gazdelor.

După pauză, Hojlund a profitat de o alunecare a fundaşului lui Galatasaray, Davinson Sanchez, pentru a readuce United în avantaj în minutul 67, după o cursă de 40 de metri.

Kerem Akturkoglu a egalat patru minute mai târziu aducând tăcere, apoi rumoare pe Old Trafford.

Meciul a mai fost marcat şi de anularea unui gol marcat din offside de acelaşi Hojlund, dar şi de o eroare mare a portarului Onana, care a dus la eliminarea lui Casemiro, care a provocat un penalty şi al primit al doilea cartonaş galben.

Icardi a trimis lovitura de pedeapsă în afara porţii, dar argentinianul s-a revanşat şi a marcat un gol frumos cu nouă minute înainte de final, ceea ce a dus Galatasaray pe locul doi în grupă, cu patru puncte, şi a lăsat-o pe United fără punct.

Bayern Munchen este pe primul loc, cu şase puncte din două meciuri, după victoria cu 2-1 pe terenul celor de la FC Copenhaga, care sunt pe locul trei, cu un punct

"Am învins un adversar uriaş. Este o săptămână importantă pentru fotbalul turc şi, bineînţeles, pentru noi", a declarat antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk.

Antrenorul lui United, Erik ten Hag, a adăugat: "Erorile mentale pe care le facem, nu poţi să le permiţi la acest nivel. Eşti pedepsit. Este dificil de controlat.

"Suntem cu toţii împreună în această situaţie. Am fost de două ori în avantaj şi am controlat jocul. Ne aşteptăm la mai mult împreună".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici