Manchester United, umilită pe Anfield în derby-ul Angliei. Liverpool a marcat de 7 ori

  • Liverpool a câştigat duminică cu 7-0 derby-ul rundei a 26-a din Premier League împotriva lui Manchester United.
  • După o primă repriză echilibrată, cormoranii s-au dezlănţuit, marcând de 6 ori în partea secundă.
  • Gakpo, Nunez şi Salah au reuşit câte o dublă.
540 afișări
Imaginea articolului Manchester United, umilită pe Anfield în derby-ul Angliei. Liverpool a marcat de 7 ori

După ce Cody Gakpo, Darwin Nunez şi Mohamed Salah au marcat câte două goluri fiecare, rezerva Roberto Firmino, a închis tabela pentru 7-0. Liverpool urcă pe locul cinci în Premier League şi reduce diferenţa faţă de „diavolii roşii” la 7 puncte.

Acest rezultat este cel mai drastic, la cea mai mare diferenţă, în istoria confruntărilor directe, depăşind recordul înregistrat în octombrie 1895, când cele două echipe concurau în a doua divizie.

După ce a marcat patru şi cinci goluri împotriva lui United în campionat în sezonul trecut, Liverpool a reuşit de data aceasta să marcheze şapte.

Manchester United rămâne pe locul 3, cu 49 de puncte, la 14 distanţă de Arsenal, lidera din Premier League, şi joacă joia viitoare cu Betis în prima manşă a optimilor de finală ale Europa League.

Liverpool, e pe locul 5, cu 42 de puncte şi joacă returul cu Real Madrid, din Liga Campionilor, abia peste 10 zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici