Maradona visează la revenirea în funcţia de selecţioner al Argentinei

Fostul selecţioner al Argentinei, Diego Maradona, a declarat, luni, că visează mereu la revenirea în funcţia de antrenor al naţionalei, dar nu atât timp cât Julio Grondona este preşedintele Federaţiei de Fotbal.

13 afișări
Imaginea articolului Maradona visează la revenirea în funcţia de selecţioner al Argentinei

Maradona visează la revenirea în funcţia de selecţioner al Argentinei (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Îmi lipseşte echipa naţională. Dar aş reveni atunci când unele persoane, care nu îmi lipsesc deloc, vor pleca de acolo", a spus Maradona, în cotidianul Clarin, cu trimitere la preşedintele federaţiei, Julio Grondona, şi la managerul echipelor naţionale, Carlos Bilardo.

Maradona, al cărui contract de selecţioner nu a fost prelungit după Cupa Mondială din 2010 (unde echipa sa a fost eliminată de Germania, scor 0-4, în sferturile de finală), i-a atacat, din nou, pe Grondona şi pe Bilardo: "Bilardo este o statuie, el nu contribuie cu nimic. Nu îl cunoaşte nimeni, nu este reprezentativ. Tinerii jucători nu îl înţeleg, iar antrenorii nici atât. Trebuie să plece. Grondona mi-a spus că mă sprijină, că porţile Federaţiei îmi vor fi mereu deschise, iar la prima ocazie m-a dat afară".

Echipa naţională a Argentinei este condusă de Sergio Batista, criticat şi el de Maradona în ultimele luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici