Marcell Jansen se retrage din activitate la 29 de ani

Fundaşul stânga Marcell Jansen, care a îmbrăcat de 45 de ori tricoul primei reprezentative a Germaniei, se retrage din activitate, la 29 de ani, din cauza numeroaselor accidentări suferite, informează lequipe.fr, care citează cotidianul Bild.

196 afișări
Imaginea articolului Marcell Jansen se retrage din activitate la 29 de ani

Marcell Jansen se retrage din activitate la 29 de ani (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Jansen a făcut parte din lotul Germaniei la Cupa Mondială din 2006 şi la cea din 2010, când "nationalmannschaft" a cucerit de fiecare dată medaliile de bronz. De asemenea, el a participat la Euro-2008, intrând pe teren în minutul 46 al finalei pierdute de Germania, scor 0-1, în faţa Spaniei. Jansen l-a înlocuit atunci pe Philipp Lahm.

La nivel de club, Marcell Jansen a evoluat la Borussia Mönchengladbach, Bayern Munchen şi Hamburger SV. Cu ultima grupare, Jansen a avut contract până în această vară, dar clubul a decis să nu-i prelungească înţelegerea, după ce jucătorul a evoluat doar în 11 meciuri, în sezonul 2014/2015 al Bundesliga.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici