Mbappe nu exclude rămânerea la PSG pe fondul speculaţiilor privind transferul său la Real Madrid

Kylian Mbappe a fost intens curtat în vara acestui an de Real Madrid, francezul fiind decis să se mute în La Liga. Parizienii au refuzat două oferte majore, sperând că îl vor păstra pe francez. Acesta a lăsat de înţeles într-un interviu acordat Amazon prime că nu exclude prelungirea contractului.

159 afișări
Imaginea articolului Mbappe nu exclude rămânerea la PSG pe fondul speculaţiilor privind transferul său la Real Madrid

Mbappe nu exclude rămânerea la PSG pe fondul speculaţiilor privind transferul său la Real Madrid

Kylian Mbappe a recunoscut că nu poate exclude prelungirea şederii sale la Paris Saint-Germain, în condiţiile în care numele internaţionalului francez continuă să fie legat de un transfer la Real Madrid, la finalul sezonului.

În condiţiile în care contractul său urmează să expire la finalul campaniei actuale, Mbappe şi-a dorit mult să plece la Real Madrid, dar în condiţiile în care şi PSG ar fi avut de câştigat de pe urma acestui transfer.

Acum, în timp ce îşi exprimă frustrarea cu privire la ratarea ransferului, el a recunoscut că ar putea rămâne încă pe Parc des Princes.

„Nu ştiu", a declarat Mbappe într-un interviu pentru Amazon Prime ,când a fost întrebat despre viitorul său.

„Astăzi trebuie să îmi mai acord timp. Nu este uşor. În orice caz, voi juca pentru un club mare.

La început am fost dezamăgit că nu am plecat. Dar, ei bine, nu sunt în divizia a treia, sunt într-un club care vrea să câştige Liga Campionilor. Sunt parizian, am familia mea, mă simt bine, am spus-o mereu. Am vrut doar să descopăr altceva".

Dorinţa lui Mbappe de a pleca de la PSG a coincis cu sosirea la club a eroului său din copilărie, Lionel Messi şi, deşi echipa lui Mauricio Pochettino e în top în Ligue 1, performanţele combinate ale lui Mbappe, Messi şi Neymar nu au reuşit să se ridice la înălţimea aşteptărilor.

Mbappe a recunoscut că trio-ul de vedete se poate îmbunătăţi, adăugând: „Suntem conştienţi că trebuie să facem mai mult. Când ai trei jucători de acest nivel, nu te poţi ascunde de asta. Trebuie să facem lucrurile care ne menţin împreună ca un colectiv. Fiecare trebuie să ne facem partea noastră".

Întrebat dacă el este „şeful" la PSG, Mbappe a răspuns: "Este dificil. Când joci cu Neymar şi Messi, este obraznic să te numeşti şef.

Acum, sunt într-o perioadă bună, echipa se descurcă bine. Chiar nu ne interesează cine este şeful. Obiectivul este să ne punem toţi trei în cadrul de performanţă potrivit, pentru că noi influenţăm jocul. Este mai bine aşa".

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici