Meciul României cu Norvegia din Liga Naţiunilor, în pericol să nu se mai joace. Nordicii blocaţi la Oslo

  • Delegaţia Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România.
  • Autorităţile naţionale din ţara nordică au decis însă să nu permită ieşirea jucătorilor şi staff-ului din ţară, în contextul pandemiei de coronavirus.
  • Partida România - Norvegia ar trebui să se dispute duminică, 15 noiembrie.
1199 afișări
Imaginea articolului Meciul României cu Norvegia din Liga Naţiunilor, în pericol să nu se mai joace. Nordicii blocaţi la Oslo
Meciul României cu Norvegia din Liga Naţiunuilor este în pericol să nu se mai joace.
 
Delegaţia Norvegiei trebuia să decoleze astăzi spre România, urmând să aterizeze în această după-amiază la Bucureşti. Autorităţile naţionale din ţara nordică au decis însă să nu permită ieşirea jucătorilor şi staff-ului din ţară, în contextul situaţiei influenţate de pandemia COVID la lotul norvegian, a anunţat FRF.
 
”Am cerut echipei să nu părăsească Norvegia până la alte ordine. Există interpretări diferite ale legislaţiei în vigoare. Dacă nu facem deplasarea, încălcăm regulile UEFA,” a spus Terje Svendsen, preşedintele federaţiei norvegiene. 
 
Zborul lor de astăzi a fost anulat şi delegaţia rămâne în ţară aşteaptând o nouă evaluare a situaţiei din partea autorităţilor, fiind în contact permanent şi cu UEFA.
 
Partida România - Norvegia ar trebui să se dispute duminică, 15 noiembrie. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici