MECIUL SCHALKE 04 - STEAUA - Marica: Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează apărarea

Atacantul Ciprian Marica, fost jucător la Schalke 04, adversara Stelei din prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, a declarat, marţi, că gruparea germană neglijează apărarea, deoarece urcă în atac cu toată echipa.

3907 afișări
Imaginea articolului MECIUL SCHALKE 04 - STEAUA - Marica: Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează apărarea

Ciprian Marica (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Schalke atacă cu toată echipa şi neglijează, oarecum, apărarea. Am vorbit cu mulţi de la Schalke, cu şase-şapte jucători, cu cei din conducere imediat după ce au picat cu Steaua. M-au întrebat ce ştiu de ei şi le-am spus că vor avea un meci mai greu decât se aşteaptă şi au spus: «Hai, acum vin românii tăi să ne facă probleme, nici chiar aşa, suntem Schalke». Sper ca Steaua să îi surprindă neplăcut şi să facă un meci bun. Un egal obţinut la Gelsenckichen este un rezultat bun", a spus Marica la Dolce Sport.

Întrebat când va semna cu o nouă echipă, Marica a răspuns: "Sper cât mai curând. Nu sunt atât de mofturos pe cât credeţi şi vreau doar să am un sentiment bun faţă de echipa la care voi merge".

Partida Schalke 04 - Steaua, contând pentru prima etapă a Grupei E a Ligii Campionilor, se va disputa, miercuri, de la ora 21.45.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici