Mourinho: Sunt mulţumit, victoria din meciul cu Steaua ne-a ajutat să terminăm pe primul loc

Tehnicianul Jose Mourinho a declarat, miercuri seară, că este mulţumit de evoluţia echipei Chelsea în meciul cu Steaua, scor 1-0, din ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor, subliniind că important este faptul că victoria a asigurat grupării londoneze primul loc.

168 afișări
Imaginea articolului Mourinho: Sunt mulţumit, victoria din meciul cu Steaua ne-a ajutat să terminăm pe primul loc

Mourinho: Sunt mulţumit, victoria ne-a ajutat să terminăm pe primul loc

"Sunt mulţumit, chiar dacă a fost doar 1-0, am muncit, am marcat şi victoria ne-a ajutat să terminăm pe primul loc. Nu pot să remarc vreun jucător anume de la Steaua, remarc faptul că ne-au opus destulă rezistenţă", a declarat Mourinho la Dolce Sport.

Willian: Am amintiri plăcute alături de Mircea Lucescu, îmi place să întâlnesc români

Mijlocaşul brazilian al echipei Chelsea Londra, Willian, a declarat, miercuri seară, după victoria din meciul cu Steaua Bucureşti, scor 1-0, că îi place să întâlnească români şi a spus că are amintiri plăcute alături de Mircea Lucescu, pe care l-a avut antrenor la Şahtior Doneţk.

"A fost un meci bun, un meci în care am avut foarte multe ocazii. Nu am reuşit să marcăm de fiecare dată, dar am dat un gol, un gol care ne ţine pe primul loc în grupă. Sunt bucuros că m-am întâlnit cu jucători pe care îi ştiu din România. M-am salutat cu Tatu şi Varela. Am amintiri plăcute alături de Mircea Lucescu, îmi place să întâlnesc români", a spus Willian pentru Dolce Sport.

Campioana României, Steaua Bucureşti, a fost învinsă, miercuri, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de echipa engleză Chelsea Londra, într-un meci contând pentru ultima etapă a grupei E a Ligii Campionilor. Unicul gol al meciului a fost marcat de Demba Ba în minutul 10.

Steaua a încheiat pe ultimul loc în grupa E, cu trei puncte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici