Mulţescu spune că va continua ca antrenor al echipei Dinamo, dar nu ştie cât timp

Antrenorul Gheorghe Mulţescu s-a întâlni, luni, cu acţionarul majoritar al FC Dinamo, Ionuţ Negoiţă, şi cu preşedintele Constantin Anghelache, precizând la finalul discuţiilor că va rămâne la conducerea tehnică a formaţiei "alb-roşii", însă nu ştie cât timp.

217 afișări
Imaginea articolului Mulţescu spune că va continua ca antrenor al echipei Dinamo, dar nu ştie cât timp

Gheorghe Mulţescu (Imagine: Alexandru Hojda/Mediafax Foto)

"Trebuie să gestionăm situaţiile mai speciale, aşa cum a fost şi aceasta după meciul cu Steaua. Au apărut disfuncţii în jurul echipei. Rămân la Dinamo, am discutat cu conducerea, aseară eram foarte supărat şi supărarea mea a venit şi de la ambiţia pe care o am eu la meciurile cu Steaua. Acum, mergem în continuare, vedem cât rămân la Dinamo. Derbiul e un joc pe care l-am trăit la intensitate maximă şi am crezut că pot transmite asta şi jucătorilor, din păcate nu am reuşit. Voi avea o discuţie cu jucătorii şi sper ca pe unii dintre ei acest meci să-i fi maturizat mai repede, forţat şi să nu mai existe aceste oscilaţii în randament. Probabil că unii sunt supăraţi, dar trebuie să fie supăraţi pe evoluţiile lor", a spus Mulţescu.

Tehnicianul a menţionat că oficialii clubului au acceptat faptul că echipa mai are nevoie de întăriri şi că transferul atacantului George Ţucudean de la Standard Liege este aproape finalizat.

"Trebuie să completăm lotul pe posturile deficitare. Pe mine, ca antrenor, mă interesează şi rezultatele, nu numai reconstrucţia echipei. Am convenit cu conducerea că transferurile sunt necesităţi şi sper ca zilele acestea să se rezolve. Se discută şi cu Ţucudean, transferul e pe rol şi e la un pas să se rezolve", a adăugat Mulţescu.

Gheorghe Mulţescu afirmase, duminică seară, după derbiul cu Steaua, scor 1-2, că este supărat pentru înfrângere, dezamăgit de atitudinea unor jucători şi că se gândeşte să renunţe la postul său.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici