Nadal, eliminat de Shapovalov în optimi la Montreal, ratează şansa de a deveni lider mondial

Rafael Nadal, locul 2 în clasamentul ATP, a fost eliminat, vineri noapte, din optimile de finală ale turneului de la Montreal (Canada), dotat cu premii în valoare totală de 4.662.300 de dolari.

888 afișări
Imaginea articolului Nadal, eliminat de Shapovalov în optimi la Montreal, ratează şansa de a deveni lider mondial

Nadal, eliminat de Shapovalov în optimi la Montreal, ratează şansa de a deveni lider mondial

Favoritul principal la câştigarea turneului, Nadal a fost învins, scor 6-3, 4-6, 6-7(4), de către canadianul Denis Shapovalov (143 ATP, 18 ani), după două ore şi 49 de minute de joc.

Eliminarea lui Nadal este cu atât mai surprinzătoare dacă se ţine cont de faptul că ibericul mai avea nevoie de doar două victorii pentru a deveni lider mondial, profitând de faptul că Andy Murray, actualul lider, nu participă la turneul de la Montreal. Pentru participarea în optimile de finală, Nadal va încasa un cec în valoare de 58.395 de dolari şi 90 de puncte în ierarhia mondială ATP.

În turul următor, Denis Shapovalov va juca împotriva francezului Adrian Mannarino, ocupantul locului 42 în clasamentul ATP.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici