Navigatoarea olimpică tunisiană Eya Guezguez, de doar 17 ani, a murit în timp ce se antrena pe mare

Navigatoarea tunisiană Eya Guezguez, participantă anul trecut la Jocurile Olimpice de la Tokyo, a murit la vârsta de 17 ani, după ce ambarcaţiunea sa s-a răsturnat în timp ce se antrena pe mare cu sora sa geamănă Sarra, care a supravieţuit accidentului, a anunţat luni Comitetul Internaţional Olimpic

2227 afișări
Imaginea articolului Navigatoarea olimpică tunisiană Eya Guezguez, de doar 17 ani, a murit în timp ce se antrena pe mare

FOTO Souhail Khmira/ Twitter

CIO a precizat că ambarcaţiunea celor două s-a răsturnat duminică, din cauza vântului puternic, în timp ce se antrenau cu echipa naţională a Tunisiei. CIO nu a precizat unde a avut loc accidentul.

Guezguez a concurat alături de geamăna sa la Tokyo în proba de 49er FX.

Într-o declaraţie, preşedintele CIO, Thomas Bach, a spus despre Guezguez că este „un talent inspirat şi un model pentru generaţia ei de sportivi". Bach a spus că participarea ei la Tokyo alături de sora sa „va continua să motiveze fetele de pretutindeni".

„Gândurile noastre sunt alături de familia ei, de prietenii şi de comunitatea olimpică din Tunisia", a adăugat Bach, citat de Reuters.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici