Niang (AC Milan) nu va putea juca în Liga Campionilor, din cauza unei greşeli

Atacantul francez Mbaye Niang nu va putea participa cu AC Milan în grupele Ligii Campionilor, din cauza unei greşeli a unui conducător de la gruparea milaneză care a uitat să-l treacă în lot.

81 afișări
Imaginea articolului Niang (AC Milan) nu va putea juca în Liga Campionilor, din cauza unei greşeli

Niang (AC Milan) nu va putea juca în Liga Campionilor, din cauza unei greşeli (Imagine: Mediafax Foto)

Umberto Gandini, director de organizare la AC Milan, ar fi trebuit să-l introducă în lista B pe Stephan El Shaarawy, iar Niang să apară în lista A. Lista B este pentru jucătorii născuţi după 1 ianuarie 1992 şi care au minim doi ani la club, condiţie îndeplinită de El Shaarawy. Însă conducătorul a greşit şi l-a trecut pe El Shaarawy pe lista A, astfel că Niang nu apare în niciun lot.

Gandini şi-a cerut scuze pentru această greşeală, într-un comunicat apărut pe site-ul oficial al AC Milan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici