Nicolae Manea, noul preşedinte al FC Rapid

Nicolae Manea, care şi-a reziliat contractul cu gruparea Corona Braşov, este începând din această seară noul preşedinte al clubului FC Rapid, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul de imagine al formaţiei din Liga a II-a, Lucian Ionescu.

475 afișări
Imaginea articolului Nicolae Manea, noul preşedinte al FC Rapid

Nicolae Manea, noul preşedinte al FC Rapid (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

Manea va fi prezentat oficial într-o conferinţă de presă ce va avea loc vineri, de la ora 13.00, la baza Pro Rapid şi la care vor mai participa antrenorul Viorel Moldovan şi Lucian Ionescu.

Preşedintele secţiei de fotbal a clubului ACS Corona Braşov, Nicolae Manea, declarase, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că şi-a reziliat contractul cu gruparea ardeleană.

Nicolae Manea a venit la Corona Braşov în vara anului trecut, odată cu promovarea echipei în Liga I şi la început a ocupat funcţia de antrenor principal. După etapa a V-a, la conducerea tehnică a echipei a fost numit Ionel Gane, iar Manea a devenit preşedinte al secţiei de fotbal.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici