Novak Djokovic va avea un documentar despre cariera sa

În timpul ediţiei din acest an a Australian Open, numărul 1 mondial, Novak Djokovic, a anunţat că va filma un documentar despre doborâtrea recordului pentru cele mai multe săptămâni în care a fost lider mondial. Djokovic spune acum că acesta ar putea fi chiar un film sau o serie de documentare.

333 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic va avea un documentar despre cariera sa

Novak Djokovic va fi protagonistul unui documentar despre cariera sa

Iniţial, documentarul urma să fie lansat în cursul lunii august, înainte de US Open, dar acum se pare că documentarul va avea o mai mare amploare, lucru de care Djokovic este foarte încântat.

Într-o discuţie cu jurnaliştii sârbi după victoria sa din turul al patrulea, în faţa lui Jenson Brooksby, Djokovic a declarat, citat de tennismajors.com, că data de lansare va fi mai târziu decât era prevăzut iniţial.

"Au existat unele schimbări între timp, deoarece am vrut să filmăm mai multe material", a spus el. "În acest moment, planul este ca documentarul să vadă lumina zilei spre sfârşitul acestui an sau în primele două luni ale anului 2022. Înregistrăm materiale şi aici, în New York. Apoi trebuie să le montăm şi să decidem dacă va fi un film sau o docuserie. Vom lua această decizie în echipă".

Djokovic a insistat asupra faptului că este foarte încântat de întregul proiect: "Este vorba despre cariera şi viaţa mea, despre unele dintre lucrurile mele intime şi private", a spus el. "Toate persoanele care îmi sunt cele mai apropiate au dat interviuri în care au vorbit despre mine. Simt că va fi foarte interesant şi sper că oamenilor le va plăcea. De asemenea, pentru cei care nu mă cunosc, va fi o şansă de a mă cunoaşte mai bine în afara terenului."

În sferturile de finală de la US Open, Djokovic îl va înfrunta miercuri noaptea pe Matteo Berrettini.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici