O congoleză a făcut SCANDAL la Spitalul Judeţean din Târgovişte, după ce a avariat trei maşini aparţinând familiei tenismenei Sorana Cîrstea - FOTO

O femeie din Congo care are şi cetăţenie română şi care s-ar fi urcat băută la volan a avariat, duminică, trei maşini parcate care aparţin familiei jucătoarei de tenis Sorana Cîrstea şi a făcut scandal la Spitalul Judeţean din Târgovişte, refuzând să i se recolteze probe biologice.

15177 afișări
Imaginea articolului O congoleză a făcut SCANDAL la Spitalul Judeţean din Târgovişte, după ce a avariat trei maşini aparţinând familiei tenismenei Sorana Cîrstea - FOTO

O congoleză a făcut SCANDAL la Spitalul Judeţean din Târgovişte, după ce a avariat trei maşini aparţinând familiei tenismenei Sorana Cîrstea - FOTO (Imagine: Mediafax)

Accidentul a avut loc duminică dimineaţă, pe strada Eroilor din Târgovişte, unde autoturismul condus de femeia din Congo, în vârstă de 36 de ani, a lovit trei autoutilitare care erau parcate una în spatele celeilalte, în faţa firmei aparţinând părinţilor jucătoarei Sorana Cârstea.

În urma accidentului, atât autoturismul de teren al femeii, cât şi cele trei autoutilitare lovite au fost avariate.

La faţa locului au ajuns mai mulţi poliţişti care au încercat fără succes să o convingă pe femeie să sufle în aparatul etilotest. Ulterior, ea a fost dusă de poliţişti la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Târgovişte pentru a-i fi recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei, însă aceasta a refuzat din nou.

Mai mult, ea a făcut scandal pe holurile spitalului, dar şi în cabinetul medical unde a fost dusă, plângând, trântindu-se şi târându-se pe jos, încercând astfel să scape de analize. De asemenea, femeia a devenit violentă, ameninţându-i pe poliţişti, jurnalişti şi medici şi filmându-i cu un telefon mobil. La un moment dat, femeia a smuls din mâna unui poliţist procesul-verbal încheiat în urma accidentului, l-a mototolit şi a încercat să îl înghită, fiind oprită de un agent de la Poliţia Rutieră.

"Lucrez si eu unde filmezi tu! Sunteti proşti, voi românii. Nu vreau să suflu, nu fac testul, nu am făcut accident. Nu am nimic de ascuns şi nu-mi pasă, nu suflu! Am semnat undeva?", le-a spus ea celor care încercau să o convingă să fie testată pentru a se stabili dacă a consumat alcool înainte de a se urca la volan.

În condiţiile în care nu a fost convinsă să îi fie recolate probe de sânge, femeia a fost dusă la Poliţia Târgovişte, unde a continuat să facă scandal, ea aflându-se acolo şi la ora transmiterii acestei ştiri.

"S-a stabilit că femeia de 36 de ani, care conducea un autoturism pe strada Eroilor din Târgovişte, a lovit trei autoutilitare oprite pe marginea drumului. Acesta a refuzat atât testarea cu aparatul etilotest, cât şi recoltarea de probe biologice. Şoferiţei i s-a întocmit dosar penal pentru refuz de recoltare de probe biologice", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa, agent Raluca Trandafir.

La rândul său, Liliana Cîrstea, mama jucătoarei Sorana Cîrstea, spune că femeia care a provocat accidentul era băută, iar avariile provocate autoutiliarelor de marfă ale firmei sale sunt semnificative.

"În vară un camion al armatei ne-a distrus complet gardul casei din Târgovişte, în urma exploziei unui cauciuc. Acum ne-am ales cu trei autoutilitare de transport avariate serios din cauza acestei şoferiţe. În ultima perioadă numai astfel de evenimente am avut şi nimeni nu plăteşte. Cam aşa este. Avem trei maşini avariate. Singura problemă este că doamna era băută, iar dacă este băută asigurările nu plătesc. Asta e, vedem ce va mai fi. Una dintre maşini va fi scoasă din uz, una este mai puţin avariată, iar cea de-a treia nu are mare lucru", a declarat Liliana Cîrstea, mama sportivei.

Primele cercetări ale poliţiştilor dâmboviţeni arată că femeia din Congo care a provocat accidentul este stabilită în comuna dâmboviţeană Runcu.

În 1 august, un camion al unei unităţi militare a intrat în gardul casei tenismenei Sorana Cîrstea, după ce, în urma exploziei unui pneu, maşina armatei a ieşit de pe carosabil, pe DN 72 Ploieşti - Târgovişte. În urma accidentului, şapte militari au fost răniţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici