Pancaro: Sper să vedem un Mutu mare, revenirea sa este importantă

Fostul internaţional italian Giuseppe Pancaro a declarat că revenirea atacantului Adrian Mutu la Fiorentina, după o perioadă în care a fost indisponibil din cauza unei accidentări, este importantă şi a precizat că speră să vadă "un Mutu mare", informează violanews.com.

14 afișări
Imaginea articolului Pancaro: Sper să vedem un Mutu mare, revenirea sa este importantă

Pancaro: Sper să vedem un Mutu mare, revenirea sa este importantă (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sper să vedem un Mutu mare, revenirea sa este importantă", a spus Pancaro.

Potrivit tuttomercatoweb.com, tehnicianul Sinişa Mihajlovici a afirmat că în cazul în care va evolua, Mutu va juca după modelul "Totti". "Dacă Mutu joacă, el va fi vârf împins. În ultimele trei zile el s-a antrenat şi este mai bine. Va juca în stilul Totti, în speranţa că va reuşi golurile lui Totti. Mutu este atacant şi va încerca să înscrie. El ştie ce trebuie să facă. Vreau să spun şi că ar putea juca Babacar, deoarece Mutu a început pregătirea cu mingea abia ieri. Sunt doi jucători diferiţi, dar am studiat mişcările cu ambii", a explicat Mihajlovici.

Adrian Mutu s-a accidentat, la 13 noiembrie, la partida din campionat cu Cesena, el suferind o miotendinită de gradul întâi.

Fiorentina va întâni, duminică, pe teren propriu, formaţia Cagliari, în etapa a XV-a a campionatului Italiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici