Paszkany: Aşa de mult îmi place acum de Cârţu, că nici pe Hitzfeld sau pe Capello nu-i vreau la CFR

Finanţatorul CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat, miercuri, că postul antrenorului Sorin Cârţu nu ar fi ameninţat nici dacă ar exista posibilitatea aducerii tehnicienilor Fabio Capello sau Otmar Hitzfeld pe banca ardelenilor.

18 afișări
Imaginea articolului Paszkany: Aşa de mult îmi place acum de Cârţu, că nici pe Hitzfeld sau pe Capello nu-i vreau la CFR

Sorin Cârţu (Imagine: Liviu Chirica/Mediafax Foto)

Patronul echipei campioane a spus că, deşi a contribuit la aducerea lui Bastos sau Cristi Bud, nu i-a impus niciodată în echipă.

"Aşa de mult îmi place acum de Cârţu, că nici pe Hitzfeld sau pe Capello nu-i vreau la CFR. Sunt doi jucători aduşi aici la dorinţa mea şi aceia sunt Bud şi Bastos, dar niciodată nu i-am impus vreunui antrenor pe cine să bage în echipă. Nu merg la antrenamente, nu ştiu în ce formă se află jucătorii, deci vă daţi seama că nu pot să fac aşa ceva", a spus Paszkany.

Acesta a infirmat faptul că pe adresa clubului ar fi sosit vreo ofertă concretă pentru Lacina Traore şi a comparat situaţia atacantului ivorian din acest punct de vedere cu cea a lui Culio, de acum doi ani. "Acum doi ani presa din străinătate spunea la fel şi despre Culio şi alţi jucători că sunt doriţi de cluburile mari şi aţi văzut că nu a fost aşa. Traore nu are nicio ofertă concretă. M-aş bucura ca asemenea lui Pereira sau Deac să prindă un contract la o echipă mare, dar scopul nostru nu a fost şi nu este vânzarea de jucători. I-am spus să nu-şi ia lumea în cap după atenţia primită în ultima vreme, pentru că fără un aport substanţial la echipă nu va putea să facă pasul. Fără lipsă de modestie vă spun că jumătate din echipa CFR-ului este dorită de cluburi din străinătate, cel puţin la nivelul acesta, de presă. Avem şi noi o listă de 3-4 jucători pe care îi urmărim să-i achiziţionăm la iarnă şi sper ca cel puţin doi să aducem. Ema Kone cu siguranţă nu va pleca, îl aşteptăm şi pe Yssouf să revină", a spus patronul CFR Cluj.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici