Patru avioane private pentru deplasarea familiei lui Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială din Brazilia

Internaţionalul portughez Cristiano Ronaldo se va deplasa în Brazilia, pentru Cupa Mondială, împreună cu colegii săi din naţionala Portugaliei, dar alături de el la competiţia internaţională vor fi şi membri ai familiei sale, care vor face deplasarea cu patru avioane private.

158 afișări
Imaginea articolului Patru avioane private pentru deplasarea familiei lui Cristiano Ronaldo la Cupa Mondială din Brazilia

Cristiano Ronaldo (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Naţionala Portugaliei va sosi la Campinas în data de 7 iunie. Alături de aeronava cu echipa, va sosi şi un avion cu 200 de jurnalişti portughezi. De asemenea, familia lui Ronaldo va veni cu patru avioane private", a declarat colonelul Ary Bertolino, reprezentant al Forţelor Aeriene Braziliene.

Portugalia va evolua la Cupa Mondială în grupa G, alături de Germania, SUA şi Ghana.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici