Pique: Mourinho distruge fotbalul spaniol

Fotbalistul echipei FC Barcelona, Gerard Pique, l-a criticat pe tehnicianul formaţiei Real Madrid, Jose Mourinho, după Supercupa Spaniei câştigată de catalani, spunând că acesta distruge fotbalul spaniol, informează cotidianul Marca.

291 afișări
Imaginea articolului Pique: Mourinho distruge fotbalul spaniol

Gerard Pique (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Înainte jucam cu cei de la Real Madrid şi ei ştiau să piardă şi să câştige, însă acum este diferit. Mourinho distruge fotbalul spaniol", a spus Pique.

Fotbalistul îl consideră pe Mourinho principalul vinovat pentru incidentele de la meciul de miercuri seară. "Trebuie să se facă ceva, pentru că se va termina foarte rău. Uneori suntem acuzaţi noi, dar vinovaţii sunt la Madrid", a menţionat Pique.

Tehnicianul echipei Real Madrid, Jose Mourinho, i-a băgat un deget în ochi antrenorului secund al formaţiei FC Barcelona, Tito Vilanova, miercuri seară, după ce, în minutul 90+3 al Supercupei Spaniei, de la gruparea madrilenă au fost eliminaţi doi jucători. Manşa secundă a Supercupei Spaniei a fost marcată şi de altercaţia ce a avut loc în teren între jucători, înainte de incidentul în care a fost implicat Jose Mourinho. În minutul 90+3, Marcelo (Real Madrid) a fost eliminat pentru o intrare dură la Fabregas. În urma altercaţiei ce a urmat au mai fost eliminaţi Ozil (Real Madrid) şi David Villa (FC Barcelona).

Echipa FC Barcelona a câştigat Supercupa Spaniei, miercuri, după ce s-a impus în manşa secundă cu formaţia Real Madrid, pe teren propriu, scor 3-2 (2-1). Cele două echipe au remizat în partida tur, disputată duminică, la Madrid, scor 2-2.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici